Even voorstellen 👋

Ik ben Mary, en mijn liefde voor eten heb ik van mijn vader. Als kind waren we altijd samen aan het koken & bakken. Zo heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt.

Na een koksopleiding heb ik 15 jaar als chef-kok in diverse restaurants in Canada en Europa gewerkt.

Mary-photo.png
 
 

De liefde vond ik in Nederland, en na de geboorte van onze dochter ben ik me steeds meer gaan verdiepen in gezonde voeding. In 2018 heb ik dan ook een diploma holistische voedingskunde behaald.

Ons drukke gezinsleven kwam totaal op z’n kop te staan toen we een tweeling kregen uit deze uitdaging is het idee voor MaryMade geboren:

Nu help ik drukke families met lekker & gezond eten. Als Personal Chef, kook ik verse maaltijden en ondersteun ik jullie met mijn kennis en kunde.

Groet 🇨🇦 🇳🇱,

Mary.png
 

PS: Ik maak samen met mijn Jeroen ook deze kinder-keuken-trapjes. Ideaal voor kleine helpers in de keuken ☺️


Ervaring

2016 - Heden - MaryMade (Utrecht)

2014 - 2015 - Goesting (Utrecht)
2010 - 2014 - La Vina (Amsterdam)
2010 - 2014 - Elysian (Zwitserland)
2005 -2007 - The Grove (England)
2003 - 2005 - Metropolitan (Vancouver)
2000 - 2003 - Fairmont (Canada)

- Linkedin
- CV (pdf)

Opleidingen

Certified Hollistic Nutritionist
2018 - Canadian School of Natural Nutrition

Red Seal Chef Apprenticeship
2003- Price Edward Island - Canada

Culinary Arts degree
2000 - Vancouver Island University - Canada

Geïnteresseerd in mijn diensten?